Reiseblogg fra Travellerspoint

Norge

Boogie del 2

semi-overcast
Se Påskeboogie 09 på thereseet's reisekart.

Nok en finfin dag på feltet, med over 100 hopp totalt på dagen. En 6-manns og en 7-manns i dag, med en god del poeng på hver. Rart det der, men det er mye lettere å fly med blybelte enn uten. Blir nok nødt til å spise mer for å falle fortere.
Store fine hull i skydekket skaper masse glade fallskjermhoppereDSC_0427.jpg

Totalt har det bare blitt 4 hopp totalt i boogien, men det går nok bra i grunn.
Værre er det flyet, som drar hjem i dag, så snart piloten blir i form til å fly.DSC_0464.jpg Kanskje ikke verdens peneste fly, men fint å hoppe fra er det. (Har fått et par blåmerker etter å ha kresja i døra, men ikke noe man dør av).

Ellers har det vært masse swooping, og masse smilende folk å ta bilder avDSC_0485.jpg

Det siste som skjedde igår var at det lille flyet ble litt skadet i halen, men det virker sånn tålelig, så det hoppes i dag også. Antakelig blir det ikke hopping i morra, i kveld er det nemlig TEX-MEX! (Huff, jeg gruer meg til i morgen)DSC_0336.jpg

Skrevet av thereseet 14:45 Arkivert i Norge Tagged luxury_travel Kommentarer (0)

Påskens store høydepunkt

Første dag på feltet

semi-overcast 7 °C
Se Påskeboogie 09 på thereseet's reisekart.

Ahhh, årets førs... årets gangen før andre hoppdag med skikkelig storfly. Se-GEE (også kjent som Erik-Erik), Twin-Otteren fra Stocholm hadde blitt syk, så istedenfor fikk vi tak i en Pac750 fra Gøteborg. Ikke like moro fly, men skikkelig fin-fint for det.

Jeg og Linn-Therese møttes på bussen i morges på vei til Gløshaugen for å hente utstyret vårt, før vi skulle sitte på med noen opp til Oppdal. Vel fremme finner vi ut at opptil flere allerede har kommet fram, og feltet er i ferd med å våkne til liv. Ikke alle er helt våkne enda, enkelte går rett bort til sofaen for å sove litt mer.

Dagens første løft tok av uten problemer. Problemene oppsto når folk skulle ned Istedenfor å bli droppet rett over feltet, ble de droppet i enden av stripa, som gjorde at kun en eneste person klarte å lande inne. 1 av 17 er ikke akkurat noen god statistikk.

Mitt første hopp for dagen var på løft 2, med to stykker fra HaGL FSK, Frode og en til som heter noe med Marius Uansett, litt bust i exiten, så vi bruker hele hill-en på å bli stabile. Tar vel totalt 3-4 poeng antar jeg, og jeg bomber begge to. Ikke så mye bombing, men bare litt.

Litt etter dette begynner det å regne, så under værholdingen benytter de fleste muligheten til å spise litt...
DSC_0018.jpg
Vel tilbake etter at regnet har letta er det på nytt på tide å hoppe formasjon, denne gangen en 4-manna. De samme to, pluss en Frode til. Enda mere bust i exiten (min feil) men vi tar flere poeng denne gangen, så det var ikke så dårlig. Lettere formasjoner, men det er bare detaljer. Kommer inn uten problemer, og er i grunn midlertidig overlykkelig i adrenalinrus Værre var det Linn-Therese som har skada seg i den ene foten, og må låne krykkene til Cathrine, som skada seg for to uker siden. Risikosport? Neeeeeeeeida. Ikke i det hele tatt.DSC_0290.jpg

På dagens siste løft, det femte, var det vel boogiens foreløpig mest hårete vindforhold. Masse folk som landa ute i hytt og gevær, og ingen visste helt hvor de var. Men de dukka da omsider opp.
Etter dette kansellerte vi for dagen, og gikk igang med å drikke brun sportsdrikke og annet godt.

Det kan vel sies å være høydepunktene for i dag, så da er det vel egentlig heller ikke noen vits i å skrive mer?

Skrevet av thereseet 23:45 Arkivert i Norge Tagged luxury_travel Kommentarer (3)

(Innlegg 1 - 2 av 2) Side [1]