Reiseblogg fra Travellerspoint

Påskens store høydepunkt

Første dag på feltet

semi-overcast 7 °C
Se Påskeboogie 09 på thereseet's reisekart.

Ahhh, årets førs... årets gangen før andre hoppdag med skikkelig storfly. Se-GEE (også kjent som Erik-Erik), Twin-Otteren fra Stocholm hadde blitt syk, så istedenfor fikk vi tak i en Pac750 fra Gøteborg. Ikke like moro fly, men skikkelig fin-fint for det.

Jeg og Linn-Therese møttes på bussen i morges på vei til Gløshaugen for å hente utstyret vårt, før vi skulle sitte på med noen opp til Oppdal. Vel fremme finner vi ut at opptil flere allerede har kommet fram, og feltet er i ferd med å våkne til liv. Ikke alle er helt våkne enda, enkelte går rett bort til sofaen for å sove litt mer.

Dagens første løft tok av uten problemer. Problemene oppsto når folk skulle ned Istedenfor å bli droppet rett over feltet, ble de droppet i enden av stripa, som gjorde at kun en eneste person klarte å lande inne. 1 av 17 er ikke akkurat noen god statistikk.

Mitt første hopp for dagen var på løft 2, med to stykker fra HaGL FSK, Frode og en til som heter noe med Marius Uansett, litt bust i exiten, så vi bruker hele hill-en på å bli stabile. Tar vel totalt 3-4 poeng antar jeg, og jeg bomber begge to. Ikke så mye bombing, men bare litt.

Litt etter dette begynner det å regne, så under værholdingen benytter de fleste muligheten til å spise litt...
DSC_0018.jpg
Vel tilbake etter at regnet har letta er det på nytt på tide å hoppe formasjon, denne gangen en 4-manna. De samme to, pluss en Frode til. Enda mere bust i exiten (min feil) men vi tar flere poeng denne gangen, så det var ikke så dårlig. Lettere formasjoner, men det er bare detaljer. Kommer inn uten problemer, og er i grunn midlertidig overlykkelig i adrenalinrus Værre var det Linn-Therese som har skada seg i den ene foten, og må låne krykkene til Cathrine, som skada seg for to uker siden. Risikosport? Neeeeeeeeida. Ikke i det hele tatt.DSC_0290.jpg

På dagens siste løft, det femte, var det vel boogiens foreløpig mest hårete vindforhold. Masse folk som landa ute i hytt og gevær, og ingen visste helt hvor de var. Men de dukka da omsider opp.
Etter dette kansellerte vi for dagen, og gikk igang med å drikke brun sportsdrikke og annet godt.

Det kan vel sies å være høydepunktene for i dag, så da er det vel egentlig heller ikke noen vits i å skrive mer?

Skrevet av thereseet 23:45 Arkivert i Norge Tagged luxury_travel

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Kommentarer

Ska me SJÅ...tredje avsnitt..KASSE :p sitere: "Dagens FØRSTE løft tok av uten problemer." HIHIHI...Arti å lesa litt om hva du driver med :D

fra TriNeLL

Også en del ord her jeg ikke helt skjønner.. :3

fra TriNeLL

Hehe, er nok ikke fullt så strengt. Det var i fallskjermsammenheng ja, men første løft er ikke kassegrunn, ellers hadde det blitt 17 kasser for hvert førsteløft for hver dag...

Men jeg skal sette kasse i kveld: Ny jobb.

fra thereseet

Du må være medlem av Travellerspoint for å reagere på denne reiseblogg.

Logg inn